milanesi-banner.jpg

The Seaforth Ave Residence

First floor addition & ground floor Renovation

This project was a complete makeover, originally it was a 3 bedroom fibro cottage constructed in the 1950’s. The owners wanted a ‘new’ house using the existing bones (structure) in the beautiful Hampton style of architecture. They required a home that would suit their young growing family with an expansive open plan Kitchen/Dining/Family room that then flowed onto to a large Al Fresco area. From anywhere in the Kitchen/Dining/Family and of course the Al Fresco area the owners have absolute vision of the rear yard and especially the pool area for ideal supervision. The house also has a Lounge area on the ground floor and 4 large Bedrooms, the main with En-suite and Dressing room on the first floor. The home has been designed to allow natural sunlight into the living area.

Before & After

Drag the center line below to compare the houses.